Интегрирана база данни и дигитализирана информация, свързана с културната идентичност на ромската общност в Община Поморие

Създаване на центрове за социално включване на маргинализирани общности на територията на Община Поморие

Скъпи ученици, учители и родители,
Днес е 15 септември. Най-вълнуващият ден за българското училище. Първият учебен ден е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца .Днес навсякъде училищните дворове са изпълнени с радостни и щастливи ученици, учители и родители.

m1

m2

Най-вълнуващ е празникът за първокласниците, които с вълнения и притеснения ще прекрачат прага на училището. На тях пожелавам незабравими дни, успешно обучение и вяра в учителите, с които ще бъдат заедно! Поставете добро начало на вашето обучение, за да се радвате на добри плодове в края му.Скъпи ученици, лятото свърши, започват дълги дни, изпълнени с уроци, контролни, класни работи. Приемете ги като условие за проява на вашата воля и упоритост, на жаждата ви за нови знания. И бъдете спокойни – до вас са вашите учители. Пазете традициите на училището, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели!

m3

Скъпи ученици, позволете ми да ви поздравя най-искрено и сърдечно с „добре дошли” на първия учебен ден.
И тази поредна година ще съм близо до вас в НЧ “Атанас Манчев” .Винаги сте добре дошли ,ако имате нужда от моята подкрепа!
Психолог, Мария Цепиелик

m4

Категория: