Интегрирана база данни и дигитализирана информация, свързана с културната идентичност на ромската общност в Община Поморие

Създаване на центрове за социално включване на маргинализирани общности на територията на Община Поморие

Въпрос от Т.П. - 11години:

Здравейте,
Чувствам се тъжна! Липсват ми приятелите от училище! Искам отново да сме заедно.
Кака да се преборя с емоциите си? Моля помогнете ми.

 

Въпрос от С.С. - 14години:

Безпокоя се за здравето си и на близките ми, какво да направя за безопасността им?

Моля за съвет от вас.

 

Въпрос от Г.М. - 14години:

Здравейте,
Изпитвам тревожност от сегашното положение.
Какво мога да направя за да се справя с емоциите си?

 

Въпрос от З.О. - 13години:

Кога ще се върнем в училище?
Трябва ли да се притесняваме заради ситуацията в която сме изпаднали? Дистанционното обучение вреди ли на нашето образование?
Дистанционно обучение отразява ли се добре на нас? Според вас.


Здравейте,

До всички, които ни потърсиха за съдействие на електронната ни поща, във Фейсбук, по Вайбър или по телефона.

Знаете за проблема с коварният вирус Ковид 19, който засегна не само нашата страна но и много други по Света. Въведени са мерки за превенция от заразяване на повече хора, други са поставени под карантина. В момента нашето правителство прави всичко за да ни предпази от по натъшно заразяване.

Моля всички да си останат в къщи!

Не се подавайте на паниката и не изпадайте в моментни състояния на нестабилност. Всичко ще бъде наред с вас и близките ви, ако се спазват инструкциите за безопасност въведени в цялата страна.

Министерство на Образованието (МОН) прави възможното за да продължите учебната година, до завръщането ви в класните стаи, чрез дистанционна форма на обучение, посредством онлайн платформи във Интернет. Всичко това ще продължи до второ нареждане от Държавните ни институции. Тази форма на обучение е позната и въведена в цял Свят от много години и сега има много хора обучаващи се по този метод. С помощта на съвременните средства за комуникация и Световната електронна мрежа наречена Интернет.

Според министъра на Образованието Красимир Вълчев, учебната година няма да пропадне защото 60% от учебният материал е предаден, а матурите ще се базират на предаденото до сега в училище.

Моля мийте си ръцете редовно по няколко пъти на ден, консумирайте повече свежи зеленчуци и плодове. Може да увеличите приема на витамини от групите С и D, и на имуностимулатори.

НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СИ ОСТАНЕТЕ В КЪЩИ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИТЕ ИЛИ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ЗАРАЗА !

На телефона на проекта за село Бата - 0877211947 и на елкетронната ни поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., може да задавате своите въпроси относно нещата, които ви тревожат или искате да споделите с нас. Моля не се притеснявайте да го направите по всяко време!

Иван Пламенов Атанасов - психолог в ЦСМВО в ОУ “Хр.Ботев“ с.Бата